Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Λεουτσάκος: 30 βουλευτές δεν ψηφίσαμε τη συμφωνία...


Αποκάλυψη Λεουτσάκου: 30 βουλευτές δεν ψηφίσαμε τη συμφωνία
Τη διαφωνία του στη συμφωνία για την παράταση της δανειακής σύμβασης, που τέθηκε προς ψήφιση κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Στάθης Λεουτσάκος.

«Εγώ ήμουν...
στα αρνητικά της συμφωνίας, θα ήθελα κάτι περισσότερο, αυτό όμως είναι μια εσωτερική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο έργο μπροστά μας, έχουμε το βάρος της ευθύνης των ιστορικών στιγμών που διανύουμε, οφείλουμε να εκφράζουμε τις ανησυχίες και τη διαφορετικότητα που έχουμε και με αυτό τον τρόπο  ενισχύουμε και βοηθάμε την κυβέρνηση και την ενδυναμώνουμε για να μπορεί με αποφασιστικό τρόπο και να αντιστέκεται και να υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις που έχει», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  μιλώντας στον "Παραπολιτικά FΜ".

Μάλιστα, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στάση που θα τηρήσει όταν η συμφωνία έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, ενώ αποκάλυψε ότι περίπου 30 συνάδελφοί του δεν ψήφισαν το κείμενο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια ενδεικτική ψηφοφορία, δεν έγινε καταμέτρηση, μπορεί να ήταν καμιά τριανταριά λευκά και κατά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: