Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Και η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στη “συμφωνία της ντροπής” και στους αυλικούς του Μαξίμου


syriza-sygkentrosi

«Συμφωνία της ντροπής» χαρακτηρίζει η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο Τσίπρα-Βαρουφάκη και, συγχρόνως επιτίθεται κατά 
των «συντρόφων απολογητών της κυβέρνησης» με αφορμή την εσωκομματική κριτική που της άσκησαν τα περιβόητα… παπαγαλάκια του Μαξίμου.
Η ανακοίνωση-απάντηση στους «αλαζόνες» του κόμματος, έρχεται μια μέρα μετά την δημόσια και πλήρη υποστήριξη της Τάσης στην πρωτοβουλία του ΚΚΕ να καταθέσει στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση των Μνημονίων.
«Ορισμένοι σύντροφοι ή ‘σύντροφοι’ (ας αυτοπροσδιοριστούν όπως εκείνοι νομίζουν) απολογητές της κυβέρνησης, εμφανώς αμήχανοι για την ολοένα αυξανόμενη απήχηση που έχει η έγκαιρη, τολμηρή και ξεκάθαρη εναντίωση της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ στη συμφωνία της ντροπής, προσπαθούν να μας απαξιώσουν, μιλώντας για ‘2-3 άτομα..».
kommounistiki tasi syriza
Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι το εναλλακτικό κείμενο, που κατέθεσε η Κομμουνιστική Τάση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφτηκε από 300 μέλη του κόμματος, από 65 διαφορετικές Οργανώσεις, εκλέγοντας δύο μέλη στην Κεντρική Επιτροπή και αργότερα, στη συνδιάσκεψη της Νεολαίας ένα μέλος στο Κεντρικό της Συμβούλιο.
«Ενημερώνουμε τους αλαζόνες που μιλούν απαξιωτικά για το ‘μέγεθος’ της Κομμουνιστικής Τάσης, ότι πριν ακόμα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που σηματοδοτούν μια εκτόξευση της πολιτικής της απήχησης, η Τάση είχε πολλαπλασιάσει τη δύναμή της, αποκτώντας παρουσία σε ακόμα περισσότερες Οργανώσεις Μελών και πόλεις της χώρας».

http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: