Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Σακελλαρίδης: Είναι λάθος ο Μηλιός...


Ο  Γαβριήλ Σακελλαρίδης χαρακτήρισε λάθος την αποτίμηση του Γιάννη Μηλιού, που έκανε σε άρθρο του (βλέπει λάθη Βαρουφάκη στη διαπραγμάτευση).
Ο...
κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε και στις χθεσινές αντιδράσεις στη συνεδρίαση της ΚΟ, επαναλαμβάνοντας ότι υπήρξε μία ευρεία διαβούλευση της συμφωνίας και της λίστας των μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού ανοιχτού διαλόγου που παραδοσιακά χαρακτηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε να συζητάμε και στην κοινοβουλευτική ομάδα και στα όργανα του κόμματος. Αυτή είναι μία διαδικασία την οποία την υποστηρίζουμε και την ενθαρρύνουμε. Αυτό θέλουμε να το κάνουμε σαφές στην κοινωνία. Δεν φοβόμαστε το γόνιμο διάλογο αλλά το μονόλογο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο  Σακελλαρίδης.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο καταψήφισε η κυρια Κωνσταντοπούλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει, σημειώνοντας ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να αναφέρει ποιος υπερψήφισε και ποιος καταψήφισε στην ενδεικτική ψηφοφορία κατά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΟ. 

Ερωτηθείς για την πρωτοβουλία των ΑΝΕΛ για πρόταση για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για το Μνημόνιο, ο  Σακελλαρίδης σημείωσε ότι αυτό ήταν μεταξύ των προεκλογικών δεσμεύσεων και του πρωθυπουργού, επομένως θα στηριχτεί η πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: