Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Aνεμοστρόβιλος σάρωσε τη Σκάλα Λακωνίας...


Aνεμοστρόβιλος σάρωσε τη νότια Πελοπόνησσο, πλημμύρες στην Πάτρα
BINTEO...
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στη Μεσσηνία και την Λακωνία η ισχυρή καταιγίδα που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί, αλλά και ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε από...
 περιοχές των δύο νομών.

Σύμφωνα με το «Θάρρος news», άνοιξαν μέχρι και τάφοι στο Νεκροταφείο του Ασπροχώματος, ενώ νταλίκα «δίπλωσε» από τον δυνατό αέρα με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου, μετά τα φανάρια της Διασποράς.

Ζημιές σε σπίτια και εργοστάσια ενώ Αστυνομία και Πυροσβεστική, όπως και συνεργεία της ΔΕΗ δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν.

Καταστροφές και στη Σκάλα Λακωνίας, όπως μετέδωσε το site «Apela.gr»: δέντρα κομμένα στους δρόμους, αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα σε κεντρικές οδούς αλλά και τραυματίες.

Προβλήματα και στην Αχαΐα

Πλημμύρες σε υπόγεια και προβλήματα στη κυκλοφορία των οχημάτων, έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 50 κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια καταστημάτων και σπιτιών.

Επίσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με μεγάλη δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Όθωνος-Αμαλίας και μάλιστα πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να εισέλθουν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να διασχίσουν το κέντρο της Πάτρας. 

Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία.

Επίσης, προβλήματα έχουν προκληθεί και σε άλλους δρόμους της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική τα περισσότερα προβλήματα έχουν καταγραφεί στο κέντρο της πόλης.

Στο μεταξύ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, πλημμύρισε το κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του δήμου, που βρίσκεται στη λιμενική ζώνη και σήμερα θα παραμείνει κλειστό. 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: