Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας: Ο λαός παίρνει το μέλλον του στα χέρια του...



Εντολή για μια ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας, για μια «κυβέρνηση συνέχειας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε το πρωί στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, στην Κυψέλη.
«Ο...
λαός παίρνει το μέλλον του στα χέρια του» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. 

Ζήτησε από το εκλογικό σώμα εντολή για μια ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας, για μια«κυβέρνηση συνέχειας», η οποία δεν θα εστιάσει μόνο στα μέτωπα του εξωτερικού, αλλά θα προχωρήσει και στις συγκρούσεις που απαιτούνται στο εσωτερικό της χώρας.


«Η Ελλάδα των δημοκρατικών παραδόσεων δεν θα αφήσει άλλους να αποφασίσουν γι' αυτην. Ο ελληνικός λαός δίνει εντολή συνέχειας και σταθερότητας για μια ισχυρή κυβερνηση τετραετίας που έχει ανάγκη ο τόπος και μια κυβέρνηση μάχης. Μια κυβερνηση που θα δίνει τις μάχες όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και μέσα στη χώρα για να απεμπλακούμε από το παλιό καθεστώς, να δώσουμε την προοπτική στους νεόυς να μείνουν εδώ και να δημιουργήσουν, για να γινει η χώρα μας ένας ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος .


Εξέφρασε την αισιοδόξία του ότι «θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με σταθερά βήματα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:



  • Δεν υπάρχουν σχόλια: