Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

«Η πολιτική μας δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ»

«Γροθιά στο στομάχι των ιδεών, των στόχων και των οραμάτων μας» χαρακτηρίζει τα νέα οικονομικά μέτρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης.

«Τα μέτρα είναι μονόδρομος. Η διαχείριση όμως της πολιτικής που τα επέβαλε, έχει μεγάλα κενά», λέει στη συνέντευξή του στη Real News.

«Η εικόνα και το περιεχόμενο της πολιτικής μας δεν έχουν και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Θα έλεγα ότι δεν έχουν σχέση και με το ΠΑΣΟΚ», δηλώνει ο κ. Σκανδαλίδης.

Επίσης, αναφέρει ότι στην ομιλία του πρωθυπουργού την περασμένη Δευτέρα «ένιωθα μία απόσταση να τον χωρίζει από την κυβέρνηση και το κόμμα του».

«Είναι δική του ευθύνη για τις δομές, τις λειτουργίες και τις πρακτικές που επέβαλε ή ανέχθηκε. Επειγόντως οφείλει να λειτουργήσει και ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να καλύψει την απόσταση, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα», τονίζει ο κ. Σκανδαλίδης.

Η συνέντευξή του έρχεται μετά τα πυρά του Χρήστου Παπουτσή κατά του Φίλιππου Σαχινίδη στη Βουλή. Ο υφυπουργός Οικονομικών φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι το κόμμα δεν διατρέχει κίνδυνο διάσπασης ή διχασμού και ότι θα ήταν καλό να μην προσβλέπουν κάποιοι στο θυμικό.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: