Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Οι διαγραφές μας έλειπαν...


http://1.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/SR1pXxz23JI/AAAAAAAADXM/BkmXBLgBgDo/s400/%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF2.jpg*Η πολιτική μας δεν έχει και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.Δεν έχει σχέση με το Πασοκ.....
*Στην ομλία της Δευτέρας ένιωθα μια απόσταση να τον χωρίζει απο την κυβέρνηση και το κόμμα του.
*Είναι δική του η ευθύνη για τις δομές,τις λειτουργίες και τις πρακτικές που επέβαλε η ανέχθηκε.Επειγόντως οφείλει να λειτουργήσει ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του Πασοκ,αλλάζοντας τα κακώς κείμενα.

Αυτά μεταξύ άλλων σωστών και ωφελίμων, τονίζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News o βουλευτής του Πασοκ κ.Σκανδαλίδης με το ενδεχόμενο να πάρει κόκκινη κάρτα απο τον κ.Παπανδρέου.Οι ένοικοι του Μαξίμου είναι βαθύτατα θορυβημένοι και δεν λίγοι εκείνοι που ζητούν απο τον πρωθυπουργό την διαγραφή του.Παμπούκης,Αθανασάκης,Θέος,Ελενόπουλος υπέρ των άμεσων μέτρων ενώ Ρέππας,Βάρτζελη,Στεφάνου και Γερουλάνος αρκούνται σε κίτρινη κάρτα.Κυριακή κοντή γιορτή και όλα θα τα μάθουμε ,όλα θα τα υποστούμε.
Τώρα γιατί ο κ.Σκανδαλίδης εδέησε να μιλήσει τώρα και μάλιστα σε εφημερίδα συντηρητικών αποχρώσεων ο επικοινωνιακός Θεός του και η ψυχή του το γνωρίζουν.

http://yperpasok.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: