Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Πεταλωτής: Ο Τ. Βοσκόπουλος είναι ιδιώτης...

nooz.gr
Δημοσίευμα του Τύπου, που κάνει λόγο για χρέη ύψους 5,5 εκ. ευρώ του Τόλη Βοσκόπουλου προς την Εφορία, κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος δήλωσε: "Ο κ. Βοσκόπουλος είναι ένας ιδιώτης και από όσο προκύπτει και από το δημοσίευμα υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες ως προς τις υποχρεώσεις του για τη φορολογική καταβολή και τακτοποίηση".

“Το μήνυμα το δικό μας είναι σαφώς μήνυμα ευνομίας. Αυτό το δείχνουμε με κάθε πράξη μας, με κάθε ενέργεια και κάθε σκέψη μας”, τόνισε ο κ. Πεταλωτής απαντώντας σε συμπληρωματική ερώτηση.

“Από εκεί και πέρα, όμως, ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται -έτσι όπως το διαβάσαμε όλοι - με τα ελλιπή στοιχεία, δεν μπορεί πραγματικά να δώσει εκείνες τις διαστάσεις που ίσως έχει μια υπόθεση με τις γνωστές διεκδικήσεις και δικαστικές εκκρεμότητες που έχει ο κ. Βοσκόπουλος”, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γ. Πεταλωτής σημείωσε ότι “εάν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία από την κυβέρνηση, θα πάρει θέση και φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στα περί διαφάνειας, ευνομίας και καλού παραδείγματος που δίνουν τα μέλη αυτής της κυβέρνησης”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γνωστός τραγουδιστής οφείλει 5,5 εκ. ευρώ χωρίς έως σήμερα να έχει γίνει η αποπληρωμή του ή η κατάσχεση μέρους της ακίνητης και κινητής περιουσίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: