Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Απάντηση υπουργείου Εσωτερικών στον Α.Σαμαρά




ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ - "ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ"

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργείου εσωτερικών στον Α. Σαμαρά, με αφορμή την ματαίωση του σχεδίου "Καλλικράτης" που ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως...



..."Ο κύριος Σαμαράς αποτελεί τον πιο γνήσιο εκπρόσωπο του πελατειακού και παλαιοκομματικού κράτους, που είναι η αιτία της μεγαλύτερης δημοσιονομικής κρίσης που έχει προκληθεί στη χώρα μας»

Το υπουργείο Εσωτερικών κατηγορεί τον Α. Σαμαρά γιατί «καταψήφισε το νόμο για την αξιοκρατία στις προσλήψεις με την υπαγωγή όλων ανεξαιρέτως στο ΑΣΕΠ και που υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τις ρουσφετολογικές συμβάσεις και τις προσχηματικές συμβάσεις μαθητείας που είχαν συναφθεί με τον πιο απαράδεκτο πελατειακό τρόπο» και γιατί πρόεδρος της Ν.δ «οδήγησε τους βουλευτές του στην αποχώρηση από τη Βουλή για να μην ψηφίσουν τον πρώτο, από συστάσεως ελληνικού κράτους, νόμο για την απόλυτα αξιοκρατική επιλογή των προϊσταμένων - διευθυντών σε όλο το δημόσιο τομέα».

Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: