Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αλογοσκούφης, Βουλγαράκης και Αγγέλου στην Εξεταστική για το Βατοπαίδι


Στην Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά το σκάνδαλο με τη Μονή Βατοπαιδίου κατέθεσαν οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Γιώργος Αλογοσκούφης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση του Γιάννη Αγγέλου, Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού. Εν τω μεταξύ, αγώνας δρόμου γίνεται, ώστε πριν την παράδοση του τελικού πορίσματος της επιτροπής, να έχουν αναλυθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος, οι επίμαχοι τραπεζικοί λογαριασμοί.


Ο Γ. Αλογοσκούφης δήλωσε ότι δε γνώριζε τίποτα για την υπόθεση των ανταλλαγών καθώς αυτή δεν συνδεόταν με την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Γ. Βουλγαράκης κατέθεσε υπουργική απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου με ημερομηνία 17 Μαρτίου 2010 με την οποία εγκρίνεται η μελέτη γενικού πολεοδομικού σχεδίου του Δημου Σταγείρων-Ακάνθου του Νομού Χαλκιδικής και η οποία προβλέπει ότι καταργείται η περιοχή ανάπτυξης δραστηριοτήτων, τουρισμού και αναψυχής ανατολικά της Ουρανούπολης για την προστασία των μνημείων που εντάσσονται στο έργο "Αρχαιολογικός Περίπατος Ουρανούπολης".

i-reportergr

Δεν υπάρχουν σχόλια: