Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

AΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


fimotro
Απαγορευμένη περιοχή
θα είναι για τους οδηγούς σήμερα, Παρασκευή και το Σάββατο το κέντρο της Αθήνας, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τις μετακινήσεις του Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και εξαιτίας συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού...


Ειδικότερα, στις 19:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοτζιά.
Την ίδια ώρα, μέλη ακροδεξιών οργανώσεων θα συμμετάσχουν σε κινητοποίηση ενάντια στην επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Ταυτόχρονα, στην πλατεία Κλαυθμώνος για τον ίδιο λόγο θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της αρμενικής και κουρδικής κοινότητας, συλλόγους Ποντίων και Κυπρίων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την πρεσβεία της Τουρκίας.
Το Σάββατο, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως. Για το λόγο αυτό θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από το χώρο της συγκέντρωσης, την πλατεία Βικτωρίας, τα Προπύλαια, την πλατεία Αττικής, την πλατεία Βάθης, την πλατεία Ομονοίας, την πλατεία Κοτζιά, την πλατεία Κάνιγγος, την πλατεία Καραϊσκάκη και στη διαδρομή των διαδηλωτών προς τη Βουλή, μέσω των οδών Πατησίων και Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: