Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπουτσή-Παπαδημούλη για την προσαγωγή του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Υποσχέθηκε περαιτέρω έρευνα

Ο υπουργός άφησε αιχμές για όσους καλλιεργούν κλίμα αντιπαλότητας μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπουργός άφησε αιχμές για όσους καλλιεργούν κλίμα αντιπαλότητας μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
Με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη επικοινώνησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σχετικά με την υπόθεση της προσαγωγής του Δημοσθένη Παπαδάτου.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι η προσαγωγή του Δημοσθένη Παπαδάτου οφείλεται σε συμπτώσεις που έπρεπε να διευκρινιστούν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής.

«Και ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Αρχηγείου της Αστυνομίας σε καμία περίπτωση δεν είχε την οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα».

Ο ίδιος επανέλαβε τον προσωπικό του σεβασμό στην κοινοβουλευτική και πολιτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για την περιπέτεια του κ. Παπαδάτου.

«Υποσχέθηκα στον κ. Παπαδημούλη ότι θα διερευνήσω περισσότερο το περιστατικό παρά την κατηγορηματική διάψευση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας περί της καταγγελλόμενης βίαιης μεταχείρισης του.»

Καταλήγοντας ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να παρακολουθήσω την άθλια προσπάθεια ορισμένων που επιμένουν να εμφανίζουν την κυβέρνηση και εμένα προσωπικά ότι έχουμε στοχοθετήσει το ΣΥΡΙΖΑ παραποιώντας και παρερμηνεύοντας κάθε κυβερνητική δήλωση, πράξη ή νομοθετική πρωτοβουλία.

» Ακριβώς το αντίθετο θα μπορούσα να ισχυρισθώ αλλά το αντιπαρέρχομαι. Ας αφήσουν, λοιπόν, τις σκιαμαχίες και την κατασκευή 'εχθρών' και ας επιμείνουμε όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας μας».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: