Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Διάλογος εν μέσω κινητοποιήσεων

Αρχίζει σήμερα ο διάλογος κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες. Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η πρωτεύουσα από τις 11.00 - 15.30. Κανονικά θα κινηθούν μετρό και τραμ.

Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί λεωφορεία και τρόλει λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι.

Ειδικότερα, χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα παραμείνει η πρωτεύουσα από τις 11.00 ως τις 15.30, την Δευτέρα, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Διάλογος εν μέσω κινητοποιήσεων

Την Τρίτη, αντίστοιχη κινητοποίηση έχουν εξαγγείλει, από τις 12.00 ως τις 16.00, οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό και το Τραμ έχουν αποφασίσει αναστολή κινητοποίησεων.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα αρχίζει ο διάλογος με τους τεχνικούς της ΕΘΕΛ, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο μετρό και το τραμ.

Την ίδια στιγμή τόσο στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ όσο και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έστω και μία συνάντηση με το υπουργείο ώστε να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις της κυβέρνησης.

Ετσι σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να συνεδριάσει ξανά η Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων, προκειμένου να επανεξετάσει την αναστολή των κινητοποιήσεων.

ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: