Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο Βορίδης «αδειάζει» τον Καρατζαφέρη


Έμμεσες αλλά σαφείς αποστάσεις από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το θέμα των υποβρυχίων, κράτησε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στο Ρ/Σ “ΝΕΤ FM” ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε δικαιολογημένη την ενόχληση του Προέδρου του Ιδρύματος “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, καθώς θεώρησε ότι η πρόταση Καρατζαφέρη να εξετάσει η Προανακριτική Επιτροπή τα πεπραγμένα του Υπ. Άμυνας και πέραν της περιόδου 2000-2001, εμπλέκει και τον ίδιο χωρίς στοιχεία.

“Απ' ό,τι καταλαβαίνω ο κύριος Μεϊμαράκης ενοχλήθηκε από τη στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ, ότι πρέπει η διαδικασία προκαταρκτικής να ανοίξει και να συμπεριλάβει όλο το εύρος της συμβάσεως. Εκεί λοιπόν ενοχλήθηκε ο κύριος Μεϊμαράκης γιατί λέει, χωρίς να έχει γίνει εξεταστική επιτροπή πάτε να με εμπλέξετε και να μου αποδώσετε ποινικές ευθύνες; Καταλαβαίνω το δικαιολογημένο της ενοχλήσεως. Δικαίως ή αδίκως είναι κάτι που θα μας προέκυπτε από τον έλεγχο» σημείωσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.
Η διαφοροποίηση του κ. Βορίδη από μία κεντρική πολιτική επιλογή του Προέδρου του κόμματός του πάντως προσλαμβάνει ιδιαίτερη πολιτική αξία, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι διατυπώνεται στο περιθώριο της κόντρας Μεϊμαράκη- Καρατζαφέρη, η οποία πλέον έχει λάβει διαστάσεις ανοιχτού πολέμου ανάμεσα στους δύο άντρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: