Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αποκήρυξαν... την αποκήρυξη της απογραφής

newpost.gr

Αποκήρυξαν... την αποκήρυξη της απογραφής
Τελικά αν πέτυχε κάτι η αποκήρυξη της απογραφής είναι να ενώσει την πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ εναντίον της... αποκήρυξης.

Χθες στο καφενείο, το εντευκτήριο και τους διαδρόμους της Βουλής οι βουλευτές της ΝΔ το μόνο πράγμα που συζητούσαν ήταν αυτό. Και όλοι δεν μπορούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα που τους έθεταν δημοσιογράφοι ή συνάδελφοί τους γιατί το έκανε αυτό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ορισμένοι μάλιστα επιστράτευσαν και το χιούμορ τους. Σε μια παρέα ήταν ο Γιάννης Τραγάκης, ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Γιάννης Ανδριανός. Όταν δημοσιογράφος τους πλησίασε και άρχισε να τους ρωτά, ο κ. Τραγάκης χαμογελώντας απάντησε "η απογραφή του πληθυσμού έγινε πριν από λίγα χρόνια και νομίζω ότι θα ξαναγίνει τώρα".

Πιο πολιτικός ο Ανδρεάς Λυκουρέντζος άφησε αιχμές λέγοντας "καλώς ή κακώς υπάρχουν πάντα τα πρακτικά της Βουλής γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε όταν μιλάμε".

Και όταν δημοσιογράφος ρώτησε "λέτε να υπάρχει καμία ομιλία Σαμαρά που στηρίζει την απογραφή; " και οι τρεις έφυγαν γελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: