Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη
newpost.gr
Με τα ασθενοφόρα σταθμευμένα στον αύλειο χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν, από τις 7.30 έως τις 10.00 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται από το Δεκέμβριο του 2010.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ όλης της χώρας πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας από τις 18 Απριλίου λόγω της μη καταβολής των αμοιβών τους για τις υπερωρίες , τα νυχτερινά και την απασχόλησή τους κατά τις αργίες.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη στον οποίο επέδωσαν υπόμνημα σχετικό με τα αιτήματά τους.

«Θα πρέπει όχι απλώς να σώσουμε το ΕΚΑΒ αλλά να το δυναμώσουμε με όσες δυνατότητες έχει η ελληνική πολιτεία. Είναι δίκαιο το αίτημα των εργαζομένων όμως τα προβλήματα του ΕΚΑΒ είναι διαχρονικά. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ σώζουν ζωές και εμείς δεν μπορεί μόνο να ζητάμε αλλά και να δίνουμε» δήλωσε ο κ Ψωμιάδης μετά τη συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: