Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κερκύρας κ. Άντζελα Γκερέκου

papaioannou

Μετά τα εξώδικα που απέστειλαν Έλληνες πολίτες σε πολλούς νομούς της χώρας εναντίον βουλευτών, αντιπροσωπεία της συνέλευσης των Κερκυραίων Αγανακτισμένων επέδωσαν σήμερα ψήφισμα στο γραφείο της Αντζελας Γκερέκου κατηγορώντας την για «εσχάτη προδοσία»αν ψηφίσει το μνημόνιο!

Το ψήφισμα συντάχθηκε στις λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Δημαρχείου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ενώ αντιπροσωπεία αποφάσισε να το επιδώσει σήμερα λόγω της αυριανής κατάθεσης του αναθεωρημένου μνημονίου στη Βουλή.

«Εσχάτη προδοσία!»

Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου: Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος –όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση. Κερκυραίοι πολίτες».
Το ψήφισμα δεν παραδόθηκε στην ίδια λόγω της απουσίας της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, αλλά στη γραμματέα της, ενώ αντίστοιχες κινήσεις με «τελεσίγραφα» προς βουλευτές πυκνώνουν σε πολλές περιοχές της χώρας.

liston

Δεν υπάρχουν σχόλια: