Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ανάβουν τα αίματα στο Σύνταγμα!

Ετοιμάζεται την Τετάρτη αποκλεισμός της Βουλής και...

http://img.protothema.gr/EBE9FF4EE913DAFFFAF7E43F51AF296F.jpg
Για 21η ημέρα χιλιάδες Αγανακτισμένοι έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν κατά της οικονομικής πολιτικής και του Μνημονίου, μια ημέρα πριν τη μαζική «πολιορκία» της Βουλής που έχουν ανακοινώσει.

Ένταση επικράτησε πάντως, λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν ένα μεγάλο μέρος των διαδηλωτών επιχείρησαν να κάνουν «ντου» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, καθώς υπήρχαν φήμες ότι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δειπνούσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Τελικά η «επιδρομή» αποφεύχθηκε αλλά εκατοντάδες Αγανακτισμένοι παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 το πρωί της Τετάρτης, οι «Αγανακτισμένοι» έχουν προαναγγείλει τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις, μία στο Σύνταγμα, μια στο Παναθηναϊκό Στάδιο και μια στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό. Από αυτά τα τρία σημεία, θα ξεκινήσει η περικύκλωση της Βουλής.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή για την νέα κινητοποίηση των Αγανακτισμένων, ενώ περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί θα περιφρουρούν το κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: