Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Κυβέρνηση κομματικής αναδίπλωσης» χαρακτηρίζει το νέο σχήμα ο βουλευτής Οδ.Βουδούρης

Δηλώνει απογοητευμένος

Το νέο σχήμα αντανακλά τις παρούσες εσωκομματικές ισορροπίες λέει ο βουλευτής
Το νέο σχήμα αντανακλά τις παρούσες εσωκομματικές ισορροπίες λέει ο βουλευτής (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
«Κυβέρνηση κομματικής αναδίπλωσης», χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης. Σε γραπτή δήλωσή, ο βουλευτής δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει «τη σύναψη ενός 'κοινωνικού μνημονίου', που θα δεσμεύει την κυβέρνηση προς την κοινωνία».

Αναφέρει ότι ενώ οι Έλληνες ανέμεναν με αγωνία και ελπίδα μια κυβέρνηση κοινωνικού ανοίγματος, το νέο κυβερνητικό σχήμα αντανακλά τις παρούσες εσωκομματικές ισορροπίες με στόχο τη συσπείρωση του κομματικού μηχανισμού.

Ο βουλευτής εκφράζει μεν την ευχή «αυτό να συμβάλει στην ενότητα της παράταξης», όμως εκδηλώνει τον φόβο του ότι «δεν διασφαλίζει τη μεταρρυθμιστική πυγμή και αποφασιστικότητα, που έλειψε στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα και την ευρύτερη κοινωνική συναίνεση, το μεγάλο ζητούμενο της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε».

Αναφέρει, εξάλλου, ότι ο ίδιος ως νέος βουλευτής, «εκλεγμένος με το όραμα της επανασύνδεσης της πολιτικής με την κοινωνία», θα συνεχίσει τον αγώνα για την πολιτική ανατροπή «στην οποία δεσμευθήκαμε το 2004 και την έξοδο από την οικονομική κρίση, που μας βύθισε η φαυλότητα ενός απαξιωμένου πολιτικού συστήματος».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: