Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεύθυνο το αίτημα για πρόωρες εκλογές, απαντά στη ΝΔ ο Ηλίας Μόσιαλος

«Όχι» σε πρόωρες κάλπες


«Η στάση της ΝΔ συνιστά σαφή υπονόμευση» δήλωσε ο κ. Μόσιαλος
«Η στάση της ΝΔ συνιστά σαφή υπονόμευση» δήλωσε ο κ. Μόσιαλος (Φωτογραφία: AΠΕ )
Αθήνα
«Εξαιρετική ανευθυνότητα» χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος το αίτημα που διατυπώνουν ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ για πρόωρες εκλογές.

Ασκώντας αυστηρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέκρινε την ΝΔ ότι «το κόμμα που μας έφερε στο αδιέξοδο που βιώνει η χώρα, λειτουργεί εν κενώ» και τον κ. Σαμαρά ότι «επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία του κόσμου για το 'τι θα γίνει' και να ολοκληρώσει το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή, δηλαδή την καταστροφή».

«Σ' άλλες χώρες, με μικρότερα ελλείμματα από το 15,4% που άφησε η ΝΔ, τα κόμματα επέδειξαν συναίνεση» σημείωσε ο κ. Μόσιαλος και κατέληξε: «Η κυβέρνηση έχει μόνο μπροστά της το πώς θα εξασφαλιστούν οι ανάγκες του μέλλοντος της χώρας και τίποτα άλλο. Η στάση της ΝΔ συνιστά σαφή υπονόμευση».

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις ο υπουργός Επικρατείας σχολίασε ότι «είναι κακό να μην κυβερνά κανείς με βάση τις δημοσκοπήσεις, όπως έκανε η ΝΔ, γιατί δεν εξυπηρετείται έτσι το εθνικό συμφέρον», και χαρακτήρισε «λάθος να μην κάνεις ο,τιδήποτε πρέπει για το καλό της χώρας».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: