Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα του φταίει η διαπλοκή


newpost.gr
Τώρα του φταίει η διαπλοκή
Η φτώχεια φέρνει γκρίνια λέει ο λαός, χαλά φιλίες. Έτσι, ο Ευ. Βενιζέλος είδε χθες ΝΕΑ και ΕΘΝΟΣ να τον πυροβολούν και να αμφισβητούν την επίσημη εκδοχή για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Ο υπουργός Οικονομικών είδε ότι όχι μόνο δεν είναι παντοδύναμος, αλλά αντίθετα είναι αποδυναμωμένος. Και επέλεξε την αντεπίθεση.

Εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι και πάλι οι δημοσιογράφοι δεν κατάλαβαν καλά. Μόνο που στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλάβει πως το λάθος το έκανε ο ίδιος την Παρασκευή. Και χειρίστηκε λάθος την τρόικα και δεν ήταν πειστικός στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Δυστυχώς για την κυβέρνηση ο Η. Μόσιαλος ήταν την περασμένη Παρασκευή εκτός μάχης για προσωπικούς λόγους. Φάνηκε έτσι η γύμνια της στο επίπεδο του στρατηγικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού. Στο πλαίσιο αυτό δε θα πρέπει να αποκλείεται η συγκρότηση νέας ομάδας σχεδιασμού με τη συμμετοχή και του Π. Γερουλάνου. Καπέλο στον Βαγγέλη. Προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι δεν αποκλείεται να μπει στην κυβέρνηση, κάτι σαν αλλαγή στο 90’, ο Κ. Καρτάλης, που αποτελεί διακαή πόθο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για να μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ξεχνά τους δικούς του.

ΤΟ ΓΑΝΤΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: