Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΦΠΑ, τα τεκμήρια και το «one Λούκα show»


newpost.gr
Ο ΦΠΑ, τα τεκμήρια και το «one Λούκα show»
Η οικονομική σκηνή του παραλόγου έχει μείνει κάπως κενή μετά και την εξορία Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Ευτυχώς υπάρχει η Λούκα Κατσέλη η οποία μετά την... ενεργό της δράση και τον νευραλγικό της ρόλο ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά ασκεί κριτική στις αποφάσεις Βενιζέλου και λοιπών στελεχών στο ΥΠΟΙΚ.



Συγκεκριμένα - και όχι άδικα- κρίνει ως αναποτελεσματικό το μέτρο αύξησης του ΦΠΑ στο 23% και των έμμεσων φόρων. Ωραία ως εδώ, μετά όμως πήρε φόρα και τα έκανε πάλι μαντάρα.

Με σημερινές της δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα «αναποτελεσματικό και άδικο μέτρο σε μία περίοδο ύφεσης, που ως αποτέλεσμα θα έχει να πληγούν περισσότερο οι μισθωτοί και συνταξιούχοι».

Γι' αυτό προτείνει μία λύση. Και τί λύση; Απλή και παραδοσιακή στη λογική της μανιέρας... Να αυξηθούν λιγάκι ακόμη τα τεκμήρια. Πόσο πια κυρία Κατσέλη;

Μετά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασχολήθηκε με τους στόχους και προέβλεψε ότι η κυβέρνηση ίσως να μην καταφέρει να πιάσει το στόχο. Καλά αυτό το έλεγε και αστρολόγος με μια απλή κλήση στα 090 του πάλαι ποτέ...

Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: