Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εγγυητές για την έξοδο από την κρίση»










«Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εγγυητές για την έξοδο από την κρίση»
eurokinissi
Ως «σημαντική και ελπιδοφόρα εξέλιξη για τη χώρα», χαρακτηρίζουν συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και απερχόμενου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου τη σημερινή συμφωνία των πολιτικών αρχηγών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Αποτελεί», επισημαίνουν, «επιβεβαίωση της βούλησης και της εντατικής προσπάθειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τη συνεννόηση και τη συνεργασία των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της χώρας στην κατεύθυνση στήριξης και ολοκλήρωσης της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβληθεί για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την προώθηση των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα».

«Οι πολιτικές δυνάμεις ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας για τη σωτηρία της χώρας και την προώθηση της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με την μείζονα ανάγκη υλοποίησης όλων όσων περιέχονται στις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου», εκτίμησαν οι ίδιοι κύκλοι, προσθέτοντας ότι «οι μεγάλες προσπάθειες που έγιναν μέχρι σήμερα αποτελούν τη βάση για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας και επιβάλλουν ενότητα, συνεννόηση και σύνεση».

Οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου ανέφεραν επίσης ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα ουσιαστικά θέματα που αποτελούν το πολιτικό πλαίσιο της νέας υπό τον Λουκά Παπαδήμο κυβέρνηση και είναι εκ των πραγμάτων προϋπόθεση για την αποτελεσματική λειτουργία και εκπλήρωση των στόχων της.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αποτελούν τον εγγυητή της προσπάθειας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, την υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και την συνέχιση των πολιτικών που διασφαλίζουν την διαφάνεια, την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, την καθαρότητα στις σχέσεις μεταξύ πολιτικής-οικονομίας αλλά και των ΜΜΕ, την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος, δηλαδή πολιτικών που αποτελούν και δεσμεύσεις μας και ισχύουν στο ακέραιο», επισήμαναν οι συνεργάτες του κ। Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: