Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

O Mπεγλίτης έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα του Αθανασάκη!









O Mπεγλίτης έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα του Αθανασάκη!
Διάχυτος είναι ο εκνευρισμός στο εσωκομματικό μέτωπο του ΠΑΣΟΚ με κορυφαίους υπουργούς αλλά και βουλευτές της κυβέρνησης να μην μπορούν να κρύψουν την οργή τους για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύγχυσης που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι το ξέσπασμα του υπουργού Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του πρωθυπουργού, Νίκος Αθανασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αθανασάκης τηλεφώνησε προσωπικά στον υπουργό Άμυνας και τον ενημέρωσε ότι ανήκει στους υπουργούς που θα απομακρυνθούν από τη θέση τους. Ο κ. Αθανασάκης, όμως του ξεκαθάρισε ότι θα μετακινηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης, ως υφυπουργός στον κ. Χρυσοχοΐδη που διατηρεί τη θέση του υπουργού.

Αν και όλα τα σενάρια που έχουν «παίξει» για το νέο κυβερνητικό σχήμα, κάνουν λόγο για αντικατάσταση του κ. Μπεγλίτη, ο ίδιος, ακούγοντας την είδηση από επίσημα πηγή, αντέδρασε έντονα και επιτέθηκε φραστικά στον κ. Αθανασάκη. Οι πληροφορίες θέλουν, μάλιστα, τον κ. Αθανασάκη να έμεινε κυριολεκτικά... με το ακουστικό στο χέρι.

Ίσως τελικά οι πρόσφατες κινήσεις του κ. Μπεγλίτη αφενός με τις αιφνιδιαστικές κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αφετέρου με τη στάση που κράτησε απέναντι στις διαδηλώσεις των απόστρατων έξω από το υπουργείο Άμυνας, να του «κοστίσουν» ακριβά.

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα υπουργεία θα διατηρήσουν την ηγεσία τους, πλην λίγων εξαιρέσεων στα οποία θα τοποθετηθούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: