Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Σαχινίδης ξεφτιλίζει τον Τσίμα...


"Εγώ, ήμουν μέσα στη συνάντηση και κρατούσα πρακτικά. Ποτέ δεν είπε ο Παπανδρέου, ότι αποφάσισε δημοψήφισμα, γιατί υπήρχε απειλή πραξικοπήματος" ...
Χρειάζεται κανείς να 'ναι τόσο πολύ καλός δημοσιογράφος σαν τον Τσίμα, ώστε να καταλάβει πως η απειλή πραξικοπήματος, που "επικαλέστηκε" ο Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, ήταν μια μεγαλειώδης μπούρδα; Ένα τερατώδες ψέμα, που πίσω του έκρυβε κάποια σκοπιμότητα; Κι, όμως, ο Τσίμας παρουσίασε στην...

εκπομπή του, "Έρευνα", το δημοσιογράφο της Liberation, που το ισχυρίστηκε, περνώντας στον κόσμο ότι αυτό το άθλιο ψέμα, ήταν αλήθεια.
Στην εκπομπή παρενέβη ο Σαχινίδης, ο οποίος κονιορτοποίησε τους ισχυρισμούς του ξένου δημοσιογράφου και ξεφτίλισε τον Τσίμα, ο οποίος τους είχε αποδεχθεί με θρησκευτική κατάνυξη.
Ο Σαχινίδης ανέφερε ότι: ο ξένος δημοσιογράφος επικαλείται ως πηγή πληροφοριών του, τρίτους. Εγώ, όμως, ήμουν μέσα και κρατούσα πρακτικά. Και σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ ο κύριος Παπανδρέου δεν επικαλέστηκε απειλή πραξικοπήματος, που τον έκανε να πάει στο δημοψήφισμα.
Ο Τσίμας είπε υποκριτικά, πως το ακούει αυτό με ανακούφιση. Κι όταν, ο Σαχινίδης έκλεισε το τηλέφωνο, έπλεξε το εγκώμιο του ξένου συναδέλφου του, λέγοντας πως είναι έμπειρος και έγκυρος δημοσιογράφος.
Γενικά, η αποψινή του "Έρευνα" , φάνηκε καθοδηγούμενη απ' τον Ψυχάρη, με φανερό στόχο να αποδομήσει πολιτικά τον Παπανδρέου-όπως κάνει στις εφημερίδες του και στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Δεν τους φτάνει που τον παραμέρισαν απ' την πρωθυπουργία, θέλουν να τον φάνε και από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: