Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Διαψεύδει σχεδόν τα πάντα ο Κ.Κουλούρης, μετά το επεισόδιο με τους αστυνομικούς

«Το ΙΧ μου δεν άγγιξε τον αστυνομικό»

Ο Κ.Κουλούρης αρνείται ότι τραυμάτισε τον νεαρό αστυνομικό
Ο Κ.Κουλούρης αρνείται ότι τραυμάτισε τον νεαρό αστυνομικό (Φωτογραφία: ΑΠΕ )Σε σχεδόν πλήρη διάψευση των όσων μαρτυρούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ότι συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, προχώρησε ο Κίμων Κουλούρης το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5.

Μετά το αίτημα για ποινική δίωξη του κ. Κουλούρη, που υπέβαλε ο 25χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του επεισοδίου, όταν ο πρώην υπουργός επιχείρησε να διαφύγει με το όχημά του, πέφτοντας πάνω στο νεαρό, ο κ. Κουλούρης υποστήριξε ότι «ούτε που τον άγγιξε τον αστυνομικό το αυτοκίνητο».

Παράλληλα, αμφισβήτησε ότι πέρασε με κόκκινο, ενώ δέχθηκε μόνο ότι η άδεια κυκλοφορίας του έχει λήξει.

«Για ένα κόκκινο, καταστρέφεται η ζωή μου και κλαίει συνεχώς το παιδί μου», είπε ο Κ.Κουλούρης και κατήγγειλε ότι πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δεν φέρθηκαν καλά στον ίδιο, τρομοκρατώντας το 15χρονο παιδί του, που επέβαινε στο όχημα.

«Μου έφεραν 30 αστυνομικούς, λες και βρήκαν τον τρόμοκράτη» είπε.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του 25χρονου αστυνομικού, ανέφερε: «Πέφτει 1,5 τόνος αυτοκινήτου πάνω σε έναν ανθρώπινο οργανισμό και του προκαλεί διάστρεμμα; Αυτό σημαίνει ότι έπεσα βίαια πάνω του; Ούτε τον άγγιξε, γιατί αν τον άγγιζε δεν θα προκαλούσε διάστρεμμα...»

Ακόμη, ο πρώην υπουργός είπε: «Δεν ξέρω αν πέρασα με κόκκινο» και ζήτησε έλεος, αναρωτώμενος αν είναι έγκλημα που δεν ήταν η άδειά του ανανεωμένη.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: