Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous: «Η Δικαιοσύνη έρχεται- Σκοτώσατε τη Δημοκρατία» (vid)









Anonymous: «Η Δικαιοσύνη έρχεται- Σκοτώσατε τη Δημοκρατία» (vid)
Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι επιχείρησαν να μπουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Αντί για τη συνηθισμένη σελίδα, εμφανίστηκε ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα των Anonymous. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την ψηφιακή επίθεση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία αναζητά τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτιθέμενων.


«Η Δικαιοσύνη έρχεται» γράφουν στην αρχή. Και ακολουθεί ένα βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα. στα μέτρα που επιβάλλουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε., στη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».

«Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης».

«Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο», λέει κλείνοντας. «Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε», κλείνει.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: