Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Aνασχηματισμός αύριο ή τη Δευτέρα - Όποιος δεν ψηφίσει φεύγει λέει το Μαξίμου- Εκτός ο Ροντούλης









Aνασχηματισμός αύριο ή τη Δευτέρα - Όποιος δεν ψηφίσει φεύγει λέει το Μαξίμου- Εκτός ο Ροντούλης
Ξάφνιασε το Μέγαρο Μαξίμου η απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη να μην αποσύρει τους υπουργούς-στελέχη του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση και να πετάξει το μπαλάκι στον Λουκά Παπαδήμο λέγοντας ότι είναι στη δική του ευχέρεια να τους διατηρήσει ή όχι στο κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κύριοι Βορίδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου και Ροντούλης έχουν θέσει τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Ροντούλης με φάκελο που απέστειλε στο γραφείο του πρωθυπουργού ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να καταψηφίσει τα νέα μέτρα και έτσι αποχωρεί από την κυβέρνηση.«Θεωρώ την παραμονή μου στην κυβέρνηση ασύμβατη με την διαμορφωθείσα πραγματικότητα» δήλωσε ο υφυπ. Ανάπτυξης.

Από το Μέγαρο Μαξίμου λέγεται ότι ο κ. Παπαδήμος στην περίπτωση κατά την οποία ο κ. Καρατζαφέρης απέσυρε τους υπουργούς, θα προχωρούσε σε ανασχηματισμό μετά την ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Οι εξελίξεις όμως τον οδηγούν στην απόφαση να εξετάσει το ενδεχόμενο ο ανασχηματισμός να μη γίνει τη Δευτέρα, αλλά αύριο το πρωί.

«Όποιος δεν υπερψηφίσει δεν έχει θέση στην κυβέρνηση» διαμηνύει ο κ. Παπαδήμος μέσω στενών συνεργατών του. Και αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να μετέχουν του κυβερνητικού σχήματος υπουργοί-στελέχη του ΛΑΟΣ.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σημειώνουν ότι ο κ. Παπαδήμος θα αναφερθεί στο θέμα κατά τη σημερινή του ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο। Δεν θεωρούν ωστόσο πιθανό να προχωρήσει σε ανασχηματισμό εντός της ημέρας.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: