Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 30χρονου για τα γεγονότα της Πάρου

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα


O 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο
O 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο   (Φωτογραφία:  Icon )


Αθήνα
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 30χρονου αντιεξουσιαστή που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας, στο ίδιο μέρος.

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής ο 30χρονος προσήλθε το μεσημέρι της Κυριακής στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για: Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές.

Ο 30χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου.

Ωστόσο -όπως όλα δείχνουν- σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τη Δικαιοσύνη καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον συνδέει και με τη «γιάφκα» της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο, η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: