Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

«Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί» λέει ο Γιάννης Στουρνάρας εν όψει των νέων μέτρων

«Να κρατηθούμε κάτω από την ομπρέλα του ευρώ»


Την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου τις προτάσεις του για το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ
Την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου τις προτάσεις του για το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Αθήνα
«Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί, να κρατηθούμε κάτω από την ομπρέλα του ευρώ, γιατί μόνο αυτή η επιλογή μπορεί να μας προστατεύσει από φτώχεια που δεν έχουμε ζήσει» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Την επόμενη εβδομάδα, και εν όψει των συναντήσεων του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και Άνγκελα Μέρκελ, ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου τις προτάσεις του για το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ.

«Όσοι διαφωνούν δεν είναι πιο αριστεροί από εμένα» προσθέτει, σημειώνοντας: «Ας σκεφθούν πώς και από πού μπορούν να βρεθούν 11,5 δισ. ευρώ για να κοπούν σε δύο χρόνια».

«Έχουμε το ακριβότερο κοινωνικό κράτος στην ευρωζώνη, δεν μπορούμε να το συντηρούμε με δανεικά» τονίζει ο κ. Στουρνάρας.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: