Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Καταιγίδα υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ Ο χάρτης των υποψηφιοτήτων λίγα 24ωρα πριν από την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πάνος Θεοδωρακόπουλος, Θανάσης Σαμαράς, Γιώργος Κυρούσης, Ματίνα Ηρειώτου, Γιώργος Χάτσιος, Γιώργος Βουνάτσος, Γιώργος Παλαμιώτης, Γιώργος Κώνστας, Δάμων Δαμιανός

Μανώλης  Σκουλάκης
Νέα πρόσωπα, αλλά και ηχηρές αποχωρήσεις χαρακτηρίζουν τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων κομμάτων που βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την οριστικοποίησή τους. Εκτός από τους νυν εκλεγμένους βουλευτές που στη συντριπτική πλειονότητά τους θα είναι ξανά υποψήφιοι, το χρηματιστήριο των ονομάτων κάνει λίμιτ απ. Στο ΠΑΣΟΚ έχει λήξει η προθεσμία εκδήλωσης επιθυμίας και υποβολής αιτήσεων πιθανών υποψηφιοτήτων, ενώ στη Ν.Δ. η μη συμμετοχή στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου στελεχών της που ενεπλάκησαν στα σκάνδαλα ανακατεύει την τράπουλα των ψηφοδελτίων σε πολλές περιφέρειες.

Ο χάρτης των υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ, λίγες μέρες πριν από την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων, διαμορφώνεται ως εξής στις περισσότερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας: Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εκτός από τους νυν βουλευτές, επιθυμία εκδήλωσαν οι πρώην υπουργοί Άκης Τσοχατζόπουλος και Σπύρος Βούγιας· ακόμη οι Γ. Παλάτος, Αρ. Αργυριάδης, Μαίρη Ακριβοπούλου, Κ. Αβραμίδης, Φ. Μπίμπασης, Αγγελική Τριαρίδου, Ν. Κριθαρίδης, Θ. Ρομπόπουλος, Γ. Κωνσταντίνου, Μαρία Βεζυργιανοπούλου, Γαρυφαλιά Παπαδοπούλου, Γ. Παπαϊωάννου, Ν. Σπιτάλας, Γ. Μαστορόπουλος, Δ. Καλπάκης, Γ. Ταχμετζίδης, Γ. Έξαρχος. Επίσης, παίζουν τα ονόματα των Μπ. Μπαρμπουνάκη, Ανδρέα Κατσαρού και Ν. Γιαννόπουλου.

Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εκτός από τους νυν βουλευτές Χάρη Τσιόκα και Βασίλη Γερανίδη, εκδήλωσαν ενδιαφέρον ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κίρκος, η Συλβάνα Καρασαββίδου ο Γ. Τουλουπίδης, ο Γ. Αρβανιτίδης, ο Γ. Μενδρινός, η Αναστασία Σάμου, ο Δ. Τσιαουσίδης και ο Ν. Νικόπουλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Εκτός από το νυν βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη, υποψήφιοι ζητούν να είναι ο πρώην βουλευτής Θ. Παπαγεωργίου, ο Γρ. Παπαχρήστος και οι Αλ. Οφίδης, Θ. Καλαμπάκας, Ηλ. Τσιτλακίδης, Μαρία Μίχου, Κ. Καμάκας, Θ. Παυλίδης και Δ. Γκελντής. ΠΕΛΛΑ
Μαζί με τη νυν βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη ζητούν να συμμετάσχουν στις εκλογές ο Ηλ. Θεοδωρίδης, ο πρώην υπουργός Γ. Πασχαλίδης (που έχασε τη βουλευτική έδρα στις εκλογές του 2007) ο Γ. Σιόντρας, ο Χρ. Χατζηαντωνίου, ο Σ. Κεχαγιάς, Τ. Δίου και οι Β. Γιουματζίδης, Ν. Αμπεριάδης, Δ. Βάλτσης, Σ. Δραγούμης, Ραχήλ Αλεξανδρίδου, Θ. Μουμτζίδης, Γ. Ταταράκης, Χ. Παυλίδης, Στέλλα Φωτοπούλου και Αθ. Χατζηδημητρίου.

ΚΙΛΚΙΣ
Μαζί με τον βουλευτή Γ. Φλωρίδη, κατέρχονται οι Θ. Παραστατίδης, Γ. Φραγκίδης, Δ. Μουζούρης και Μαρία Αμανατίδου.

ΗΜΑΘΙΑ
Εκτός από το νυν βουλευτή Αν. Σιδηρόπουλο ζήτησαν να κατέλθουν οι Αθ. Γικόνογλου, Δ. Ταχματζίδης, Αν Βλαζάκης, Δ. Μούρνος και οι Άγγ. Τόλκας, Αντ. Χαρίσης, Αντ. Μαρκούλης και Θούλη Σιδηροπούλου. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Εκτός από τον βουλευτή Γιάννη Δριβελάγκα, αιτήσεις υπέβαλαν ο Αργύρης Λαφαζάνης, ο Ν. Βασιλάκης, ο Ζ. Σακελλάρης και οι Γ. Μουτάφης, Αθ. Πράτσας, Άννα Κατσαρού, Π. Δροσινάκης, Γ. Γκαβός και Ελένη Τριανταφύλλου.

ΣΕΡΡΕΣ
Μαζί με τους νυν βουλευτές Μ. Μπόλαρη και Στ. Κουτμερίδη παίζουν τα ονόματα των Ευαγγελίας Τσαμπάζη, Άρη Μουσιώνη. Ακόμη των Δ. Μπαλακτσή, Δ. Κολιτζίκη, Ευ. Καλαθά, Ηλ. Ακριτίδη, Γρ. Ζαρωτιάδη, Θ. Σιαμπίρη και Γ. Πέτκογλου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Εκτός από τον Φ. Πετσάλνικο «παίζουν» οι Κατερίνα Κράγια, Γ. Γκόγκας, Αλεξάνδρα Λυγούρα, Χρ. Κοβατσιάδης, και Ηλ. Τσίπος.

ΚΟΖΑΝΗ
Μαζί με τους νυν βουλευτές Αλ. Αθανασιάδη και Γ. Βλατή, υποψήφιοι θα είναι ο επί σειράν ετών δήμαρχος Κοζάνης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, οι Λ. Λωτίδης και Ρ. Κοκελίδης, ο Γ. Ανδρεάδης και οι Αναστασία Μπούρτζου, Ελισάβετ Σπόντη, Γ. Παπαϊορδανίδης, Ελένη Κοϊτζίδου, Β. Κωνσταντόπουλος, Γ. Καλιανίδης και Β. Μίχος.

ΓΡΕΒΕΝΑ
Κατέθεσαν υποψηφιότητες οι πρώην βουλευτές Λ. Τζιόλας και Κ. Ταταρίδης, ο Αθ. Ζιώγας και οι Γ. Τούλας, Μαρία Παπαγεωργίου, Ευ. Σχοινάς, Αθ. Χατάβας και Δ. Ψευτόγκας.

ΦΛΩΡΙΝΑ
Στη Φλώρινα μαζί με τον Γιώργο Λιάνη, οι Ολυμπία Μούσιου- Μυλωνά, Γιάννης Στρατάκης, Θόδωρος Σουμπάσης, Νίκος Σαμαράς και Κώστας Χαραλαμπίδης.

ΔΡΑΜΑ
Εκτός από τον βουλευτή Χρ. Αηδόνη θέση διεκδικούν οι Γρ. Μιχαηλίδης, Ηλ. Κοτσαηλίδης, Γ. Ξανθόπουλος, Χαρά Κεφαλίδου (αντινομάρχης Αθηναίων), Γ. Καστρίτης. ΚΑΒΑΛΑ
Εκτός από τον βουλευτή Μ. Τιμοσίδη θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν οι Απ. Αγελαράκης, Γ. Μούτλιας, Λ. Κοταΐδης, Πόπη Γερακούδη, Σάββας Εμινίδης, Σάββας Εμφιετζής, Μάκης Γκεβρεκάκης, Γιώτα Τσαρδακλή, Μαρίζα Τσακαλέρου και ο υποψήφιος νομάρχης Δημήτρης Παπουτσής.

ΞΑΝΘΗ
Οι βουλευτές Τσετίν Μάντατζη και Π. Σγουρίδης. Επίσης θέση διεκδικούν οι Γ. Χουλιάρας, Σ. Ξυνίδης, Τρ. Παπαδόπουλος, Γεωργία Μιχαηλίδου.

ΡΟΔΟΠΗ
Οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Γ. Πεταλωτής. Ακούγονται και τα ονόματα της Χρύσας Μανωλιά (πρώην βουλευτής), Κότζα Μουμίν Ριτβάν και Στ. Τζανίδη.

ΕΒΡΟΣ
Εκτός από τον βουλευτή Γιώργο Ντόλιο και τον πρώην βουλευτή Απ. Φωτιάδη θέση διεκδικούν οι Όλγα Ρενταρή, Ζ. Μραγκοζούδης, Ελένη Τσιαούση, Παναγιώτης Ζαπάρτας, Απ. Αλιμούδης, Στ. Βαβίας, Ηλ. Γκούγκης, Δ. Λαζόπουλος, Π. Μπιτσακίδης, Γ. Παντελίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Θ. Σταματόπουλος και Ν. Τζανίδης.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Εκτός από τη βουλευτή Τόνια Αντωνίου (φωτό) που διεκδικεί για τρίτη φορά την πρωτιάθέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν ο Ν. Τσώνης, ο Θ. Στάικος, η πρώην ευρωβουλευτής Κατερίνα Μπατζελή και οι Δ. Αλαμπάνος, Ν. Μαριάς, Δ. Δροσογιάννης (γιος του αείμνηστου Αντώνη Δροσογιάννη), Κρητικός, Ηλ. Αποστολάκης, Δ. Κυριόπουλος. Έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις και οι Κ. Παταριάς, Β. Πασλής, Φ. Καποτέλης, Γ. Γέμελος, Λ. Μολιώτης.

ΒΟΙΩΤΙΑ
Εκτός από τον βουλευτή Β. Τόγια, σίγουρες θεωρούνται η Βασιλική Τσόνογλου και η δημοσιογράφος Άρια Αγάτσα και «παίζονται» οι Άρης Βαγιάκος, Κ. Γκιζήμης, Γεωργίου, Β. Παπαθανασίου, Γ. Μουλκιώτης, Μ. Αγγέλου, Σ. Μαμής, Γ. Ζιώγας, Ν. Πίτσος, Καμούτσης και η κ. Τζανοπούλου.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές Θ. Μωραΐτης, Ανδ. Μακρυπίδης, Σοφία Γιαννακά (φωτό), αλλά παραμένει ερωτηματικό η υποψηφιότητα του Χρ. Βερελή. Θέση διεκδικούν ξανά οι Β. Αντωνόπουλος και Ζέφη Δημαδάμα, και νέοι υποψήφιοι αναμένεται να είναι οι Α. Τουρουνίδης και Ν. Μπασαγιάννης.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Εκτός από τον νυν βουλευτή κ. Καρανίκα, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Γ. Λάγαρης, Ν. Γεωργανλής, Αγγελική Σκονίδα, Π. Κάππας και Β. Τσατσαράγκος.

ΦΩΚΙΔΑ
Η Αφροδίτη Παπαθανάση και ο Γ. Πίττας.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Εκτός από τον νυν βουλευτή Γ. Μανιάτη, υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα φέρονται ο πρώην νομάρχης Τάσος Σαλεσιώτης (φωτό), η Σοφία Γκιόλα, ο Γ. Παραβάντης και ο Δ. Σιδέρης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιώργος Κανελλόπουλος (φωτό) κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής στη Μεσσηνία- εκτός από τον νυν βουλευτή Δημήτρη Κουσελά- ενώ υποψήφιοι φέρονται ακόμη η Νάντια Γιαννακοπούλου, κόρη του πρώην βουλευτή Γιάννη Γιαννακόπουλου, ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, γιος του πρώην υπουργού Θανάση Φιλιππόπουλου, ο Οδ. Βουδούρης και ο καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Χρήστος Μπούρας. Το ΠΑΣΟΚ αναζητά επίσης μια νέα γυναίκα από την περιοχή της Καλαμάτας για την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του.

ΑΡΚΑΔΙΑ
Εκτός από τον Δ. Ρέππα, ο γιατρός- ακτινολόγος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (φωτό) θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδίαπρόκειται για ένα από τα νεώτερα στελέχη του κόμματος, καθώς είναι μόλις 34 ετών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Πιθανές είναι οι υποψηφιότητες της παιδιάτρου Γεωργίας Παναγοπούλου, του Γ. Παπαηλιού και του Β. Γιαννακούρα.

ΛΑΚΩΝΙΑ
Εκτός από τον νυν βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν οι Βαρβάρα Αλοίμονου (δικηγόρος), Μανώλης Αντωνάκος (γ.γ. της Νομαρχίας Πειραιά), Βασίλης Καράμπελας (ιδιωτικός υπάλληλος), Κατερίνα Πριστάκη (δικηγόρος, υποψήφια και το 2007), Βασίλης Πουλικάκος (καθηγητής ΤΕΙ, υποψήφιος και το 2007), Σταύρος Τσαρούχας (δάσκαλος).

ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Εκτός από τον βουλευτή Πάνο Μπεγλίτη (φωτό), υποψήφιοι θα είναι ο πρώην βουλευτής Αγγ. Μανωλάκος, η Κατερίνα Φαρμάκη (μηχανικός), ο Τ. Χωρέμης και η Μαρία Λιακοπούλου.

ΗΛΕΙΑ
Εκτός από τους βουλευτές Γ. Κουτσούκο και Μιχάλη Κατρίνη (φωτό) θέση διεκδικούν οι Δ. Γεωργακόπουλος, Π. Αντωνακόπουλος, αλλά και ο Δημ. Μητρόπουλος. Ακούγονται επίσης τα ονόματα της αντιδημάρχου Αμαλιάδας Νίκης Κοκκαλιάρη και της Θεώνης Γεωργοπούλου.

ΑΧΑΪΑ
Εκτός από τους βουλευτές Απ. Κατσιφάρα, Μ. Βέρρα, Κ. Σπηλιώπουλο και της Μαρίας Θωμά, που είχε μεν εκλεγεί αλλά έχασε τη θέση της από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, θέση διεκδικούν ο Γ. Θωμάς, ο Παν. Παπαγιαβής (οδοντίατρος), η Μαρία Κυριακοπούλου. Ακούγονται επίσης ο Γ. Κουτρουμάνης (πρόεδρος των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία) (φωτό), η γιατρός από την Αιγιαλεία Μαρία Τσουκαλά. Στις υποψηφιότητες παίζουν και τα ονόματα των Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλου και Γ. Αθανασόπουλου, της Δήμητρας Μπάστα, του Γ. Καρβουνιάρη και των Τρ. Μασμανίδη και Μαρίας Κακαβάνη.

ΗΠΕΙΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Θέση δίπλα στους δύο βουλευτές Β. Αργύρη (φωτό) και Μ. Παντούλα διεκδικούν οι: Β. Τζουμάκας, Θ. Οικονόμου, Ν. Ζαρμπαλάς, Π. Λαρδάς, Ιουλία Μαρκούλα, Μαργαρίτα Κιτσανού, Δήμητρα Ρογκότη, Κλεοπάτρα Κουρμαντζή. Ακούγονται επίσης τα ονόματα των Δ. Τσόλκα, Φ. Τσουμάνη και Ρόης Ζηκίδου.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Στη μονοεδρική της Θεσπρωτίας, εκλέχθηκε τις δύο τελευταίες φορές ο σημερινος υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας. Ο καρδιολόγος Χρήστος Κατσούρας κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΕΒΕΖΑ
Εκτός από τον νυν βουλευτή Βαγγέλη Παπαχρήστο (φωτό) κατέρχεται ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης.

ΑΡΤΑ
Στον νομό Άρτας εκλέγονται τρεις βουλευτές. Το 2007 με τη Ν.Δ. είχε εκλεγεί ο νυν υφυπουργός Υγείας Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Κώστας Παπασιώζος. Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται με τον Δημήτρη Τσιρώνη. Τα ίδια πρόσωπα αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές και αυτής της αναμέτρησης.

ΙΟΝΙΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Εκτός από τον βουλευτή Δημ. Βαρβαρίγο θέση διεκδικούν στο ψηφοδέλτιο η Μαρία Κλαυδιανού (δικηγόρος), ο συνδικαλιστής του ΟΤΕ Σπ. Βισβάρδης, οι Δ. Κοντόπουλος και Γ. Αγαλιανός.

ΛΕΥΚΑΔΑ
Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν οι Σπύρος Μαργέλης, Βαγγέλης Γεωργάκης (οδοντίατρος), η Λιλή Καραβία και οι Καββαδάς και Δουβίτσας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Θέση διεκδικούν ο πρώην νομάρχης Μάκης Φόρτες, ο αντινομάρχης Σπ. Μοσχόπουλος και ο δημοσιογράφος Π. Σαμούρης.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Οι νυν βουλευτές Βασίλης Έξαρχος, Έκτορας Νασιώκας και Φίλιππος Σαχινίδης. Δεν θα κατέλθει ο Φ. Χατζημιχάλης, βουλευτής από το 1996 έως το 2007. Ακούγεται ξανά η υποψηφιότητα του Γ. Λιάγκα, ο οποίος είχε καλή πορεία και στις εκλογές του 2007. Το όνομα της Δάφνης Μπόκοτα (φωτό) ακούγεται μεταξύ της Λάρισας (κατάγεται από την Αγιά) και την Α΄ Πειραιώς. Σίγουρη εμφανίζεται η Βάσω Αλεξανδρίδου, ακούγεται η Ζωή Ακριβούλη και ακόμη τρεις κυρίες, οι Πόπη Κουρσούμη, Χρ. Χριστούλα και Αγγ. Βαγενά.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Ακούγονται τα ονόματα των Χρυσάνθης ΓάλλουΔαλκαφούκη, Δημήτρη Καϊμά, Λώρεν Κασσοπούλου, Χρήστου Μαγκούφη, Χρήστου Μαλακασιώτη, και Γιώργου Σπαθή. Ο Γιώργος Τσιάκαλος (φωτό) κατέθεσε την Παρασκευή την υποψηφιότητά του στην Ιπποκράτους.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Θέση διεκδικούν οι Γ. Βαϊόπουλος, Ν. Ευθυμιάδης, Μαρία Θεοχάρη, Κ. Μπαρμπούτης, Μ. Παπαδημητρίου, Τ. Παπαχαραλάμπους, Χρ. Καρέτσος, Ευρ. Καφαντάρης, Χρ. Κωστής, Β. Τσαντήλας, Δ. Τσιαντής.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Δύο νέα πρόσωπα θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Μαγνησίας. Πρόκειται για τον γνωστό ποινικολόγο Γ. Βλάχο και την αρχιτέκτονα Τζούλια Τσαλίκη. Οι άλλες πέντε θέσεις θα καταληφθούν από τους βουλευτές Κ. Καρτάλη και Ροδούλα Ζήση, την Πετρούλα Ντελεδήμου (φωτό), τον πρόεδρο της Ενώσεως Αγροτικών Συνεταιρισμών Πηλίου Δ. Σπανό και τον δικηγόρο Β. Νιζάμη.

ΚΡΗΤΗ
ΧΑΝΙΑ
Η μη συμμετοχή του Νίκου Χριστοδουλάκη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ «τάραξε τα νερά» στον χώρο του Κινήματος στον Νομό Χανίων. Ο πρώην υπουργός μίλησε για «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους» που δεν επιτρέπουν την κάθοδό του στις εκλογές. Κατά τα άλλα, υποψήφιος θα είναι ο εν ενεργεία βουλευτής Μανώλης Σκουλάκης, ενώ επανακάμπτει ο πρώην βουλευτής και υπουργός Σήφης Βαλυράκης που δεν ήταν υποψήφιος το 2007. Στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να είναι τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ε. Δαμιανάκη και Λ. Κουρουπάκη και ο υποψήφιος το 2007 Λ. Κουλιεράκης.

Για την έκτη θέση του ψηφοδελτίου υποψηφιότητες κατέθεσαν η δικηγόρος Νίκη Αποστολάκη, ο Ν. Δασκαλάκης και ο Γ. Κάκανος.

ΛΑΣΙΘΙ
Έξι πρόσωπα, τρεις νέοι και τρεις ήδη πολιτευτές με το ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές του 2007, επιδιώκουν να κατέλθουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Λασίθι, μαζί με τον Μιχάλη Καρχιμάκη (φωτό). Πρόκειται για τους Δέσπω Καρνεδάκη, Γ. Κουνενό (πρώην βουλευτή της Ν.Δ. που ήδη από το 2007 είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ) και Αδ. Κρασσανάκη και τους νέους διεκδικητές μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο Ευστ. Κορνάρο (αγρότη), Πανίκο Καρατσή (γιατρό) και Σούλα Ανδρουλάκη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Εκτός των τεσσάρων βουλευτών θέση στο ψηφοδέλτιο, μεταξύ άλλων, διεκδικούν οι Γ. Μιχελογιαννάκης (φωτό) , Φρ. Παρασύρης, Ευρ. Κουκιαδάκης, Μαρία Πετρακογιώργη, Νίκος Μπελιβάνης, Πέτρος Μηλιαράκης, Ανδρέας Ξυλούρης και Αγγελική Σχοιναράκη.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Ενισχυμένο με τον καθηγητή Καρδιολογίας και πρώην υπουργό Υγείας Δημήτρη Κρεμαστινό (φωτό) θα είναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα. Εκτός των δύο βουλευτών Γ. Νικητιάδη και Ν. Ζωίδη, ενδιαφέρον εκδήλωσαν ακόμη ο πρώην βουλευτής Γ. Παρασκευάς, οι αντινομάρχες Στ. Κουσουρνάς και Φ. Χατζηδιάκος και ο οικονομολόγος Γ. Κασσάρας.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: