Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Θετικά δείγματα πολιτικού ήθους‏...


.

Τα παρακάτω ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και με εξέπληξαν θετικά. Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
- Το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει πόρους μόνον από την κρατική επιχορήγηση και εισφορές αποκλειστικά των μελών του. Καμία άλλη χρηματική ή άλλη ενίσχυση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή και να χρησιμοποιηθεί.
- Το ΠΑΣΟΚ θα δημοσιοποιήσει αναλυτική και εξειδικευμένη κατάσταση κάθε εσόδου αλλά και κάθε δαπάνης. Θα δημοσιοποιήσει επίσης, κάθε σχετικό έγγραφο για τη δυνατότητα ενδελεχούς δημοσίου ελέγχου.
- Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεσμεύονται, πέραν των...

κανόνων της εκλογικής νομοθεσίας που θα τηρηθούν απαρέγκλιτα, να περιοριστούν στην έκδοση ενός μόνομιας μόνο προεκλογικού φυλλαδίου και ταχυδρομικής αποστολής.
- Κάθε υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ υποβάλλει δήλωση «πόθεν έσχες» και ενημερώνει την Επιτροπή Διαφάνειας του Κινήματος για οιασδήποτε μορφής εκκρεμότητα δεοντολογικής φύσης τυχόν έχει ενώπιον κάθε δικαστικής, διοικητικής, επαγγελματικής ή άλλης αρχής.
- Το ΠΑΣΟΚ και οι οργανώσεις του δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο της αφισοκόλλησης για καμία προεκλογική δραστηριότητα.
- Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται για μια «πράσινη» προεκλογική εκστρατεία και για την ανάληψη της δαπάνης καθαρισμού των χώρων των προεκλογικών του συγκεντρώσεων.
theodor james


Δεν υπάρχουν σχόλια: