Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Η προεκλογική κίνηση της ημέρας

Η 2η προεκλογική ημέρα βρίσκει τον Πρωθυπουργό να έχει συνεργασία με τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Γ. Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη, την Αλέκα Παπαρήγα στη Θεσσαλονίκη και τον Αλέξη Τσίπρα στη Δράμα

Δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ διατηρεί το προβάδισμα έως και 6,1% ενώ στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία πέρασε μπροστά ο Γ. Παπανδρέου


Συνεργασία με τον πρόεδρο της βουλής Δημήτρη Σιούφα θα έχει στις 12:30 ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Στις 3 συνεδριάζει το διαγραμματειακό συντονιστικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 14:00 με τον διοικητή της τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο και στις 19:30 θα μιλήσει στην Αλεξανδρούπολη.

Στη Θεσσαλονίκη η Αλέκα Παπαρήγα. Στις 17.30 θα συναντηθεί με φορείς και κατοίκους της Ασσήρου και στις 20.30 θα μιλήσει σε εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή που πραγματοποιείται στο στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Στη Δράμα περιοδεύει σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 14.00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τη διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ ενώ στις 20.00 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.


Στις 14.00 συνεδριάζει η Διακομματική Επιτροπή για τις εκλογές προκειμένου να καθοριστούν οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής των κομμάτων από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: