Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Εξελέγησαν τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών επιτροπώνΣυγκροτήθηκαν σε σώμα, οι έξι διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές. Στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων εξελέγησαν πρόεδρος, με 30 ψήφους ο Γεωργ. Νικητιάδης, ο Μιχ.Παντούλας με 29 ψήφους, ως αντιπρόεδρος και Σιμ.Κεδίκογλου με 29 επίσης ψήφους ως γραμματέας......Στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας εξελέγη πρόεδρος η Μαρία Δαμανάκη (28 ψήφοι), Ευτυχ. Δαμιανάκης και Μιχ.Κατρίνης με 29 ψήφους.

Στην επιτροπή Οικονομικών πρόεδρος εξελέγη η Βάσω Παπανδρέου, αντιπρόεδρος ο Δημητ. Κουσελάς και γραμματέας η Αφροδίτη Παπαθανάση, όλοι με 28 ψήφους.

Στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων με 31 ψήφους ο καθένας, εξελέγησαν οι Δημ. Κρεμαστινός ως πρόεδρος, Χρ. Χάϊδος ως αντιπρόεδρος και Οδ. Κωνσταντινόπουλος ως γραμματέας.

Στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης εξελέγησαν με 30 ψήφους ο καθένας οι Κώστας Σκανδαλίδης ως πρόεδρος, Γ. Ντόλιος ως αντιπρόεδρος και Χαρά Κεφαλίδου ως γραμματέας.

Τέλος, στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου εξελέγησαν οι Ιωαν. Δριβελέγκας ως πρόεδρος με 31 ψήφους και οι Δημ.Τσιρώνης και Θαν. Οικονόμου, ως αντιπρόεδρος και γραμματέας με 29 ψήφους αντιστοίχως.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: