Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: "ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ"



Σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού και χαρακτηρίζει «λήξαν» το θέμα με τη διαφοροποίηση του Χρήστου Παπουτσή...

Ερωτηθείς ο κ.Πεταλωτής για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού απαντά ότι η λειτουργία της κυβέρνησης βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό και οι όποιες αδυναμίες της καθημερινότητας αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο.

"Κατηγορηματικά δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικού ανασχηματισμού. Όλα τα μέλη της κυβέρνησης εργάζονται σκληρά και συλλογικά κάτω από τις σημερινές αντίξοες συνθήκες με απτά αποτελέσματα" δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με την διαφοροποίηση του κ.Παπουτσή, ο Γιώργος Πεταλωτής, τονίζει ότι δεν συμμερίζεται ότι ο Χ.Παπουτσής ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

"Ως παλιό και έμπειρο στέλεχος του Κινήματος, αναλύει με τον δικό του τρόπο βασιζόμενος στην εμπειρία και την ιδεολογία του, την τρέχουσα πολιτική. Ως προς την πολιτική τοποθέτησή του στη Βουλή, έχει δώσει ήδη τις απαραίτητες εξηγήσεις και διευκρινίσεις και το θέμα θεωρείται λήξαν" επισημαίνει ο ίδιος.
/fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: