Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν"

nooz.gr
"Η ατιμωρησία έχει τέλος", διαμηνύει η κυβέρνηση αναφορικά με τη διερεύνηση σκανδαλωδών υποθέσεων. Το Μαξίμου στέλνει το μήνυμα ότι "δεν θα χαριστούμε σε κανέναν", καθώς επίσης ότι η κυβέρνηση "δεν έχει να κρύψει τίποτα".

"Υπάρχει πολιτική βούληση να διερευνήσουμε οποιοδήποτε στοιχείο παραβατικότητας προκύπτει στις Εξεταστικές Επιτροπές", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημείωσε: "Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, για οποιοδήποτε πολιτικό ή μη πρόσωπο".

Ο Γ. Πεταλωτής επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε νομική δυνατότητα ώστε να μην φαίνονται παραγεγραμμένα αδικήματα που δεν είναι. "Θα διερευνηθούν όλες οι υποθέσεις- όπου υπάρχει σκιά θα πέσει φως. Όπου χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση, η κυβέρνηση θα προχωρήσει", τόνισε.

ΣΥΡΙΖΑ


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στις εξαγγελίες ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας για την πάταξη της διαφθοράς, δήλωσε: "Η όψιμη επιχείρηση για «καθαρά χέρια» από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μου θυμίζει δύο παροιμίες: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» και «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι".

Για την εξεταστική επιτροπή σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens, είπε: "Την ώρα που Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ορκίζονται ότι θα λάμψει η αλήθεια, στο δικομματικό σκάνδαλο της Siemens προετοιμάζεται το κλίμα για συγκάλυψη δια του συμψηφισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: