Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Βραδινοί Ταραξίες»: Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς οχημάτων



Η τρομοκρατική οργάνωση «Βραδινοί Ταραξίες» ανέλαβε, με προκήρυξή της σε ιστότοπο αντεξουσιαστών, την εμπρηστική επίθεση σε δυο τεθωρακισμένα οχήματα χρηματαποστολών της εταιρίας Brinks, την περασμένη Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.


Στο κείμενο της προκήρυξής τους αναφέρουν χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ο στόχος μόνο τυχαίος δεν ήταν καθώς οι εταιρίες security έρχονται να καλύψουν το κενό που αφήνουν τα κρατικά κοπρόσκυλα των σωμάτων «ασφαλείας».Σε αυτές έχει ανατεθεί η φύλαξη πολλών δημόσιων κτηρίων και υπηρεσιών καθώς και η μεταφορά
του πλούτου, διασφαλίζοντας την ομαλή ροή του χρήματος.

Προστατεύουν τα αφεντικά και τις ιδιοκτησίες τους, αυτές που με τόσο πάθος υπερασπίζονται. Είναι οι ίδιες οι εταιρίες που τα «δημοκρατικά» καθεστώτα σε Ευρώπη και Αμερική τους έχουν αναθέσει την κατασκευή και λειτουργία ιδιωτικών φυλακών και την δημιουργία ιδιωτικών στρατών.

Αφιερώνουμε αυτή την ενέργεια στους αναρχικούς επαναστάτες Γεράσιμο Τσάκαλο - Παναγιώτη Αργυρού - Χάρη Χατζημιχελάκη, μέλη της ε।ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και στους Παναγιώτη Μασούρα – Κωνσταντίνα Καρακατσάνη - Αλέξανδρο Μητρούσια – Γιώργο Καραγιαννίδη που διώκονται για την ίδια υπόθεση».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: