Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

O Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει την Τετάρτη τις πρωτοβουλίες για τη διαφάνεια, στην Κ.Ο. του Πα.Σο.Κ.


Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Ολες τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει η κυβέρνηση για τη διαφάνεια και την αλλαγή των όρων λειτουργίας του πολιτικού συστήματος θα παρουσιάσει την Τετάρτη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

«Θα έχω επίσης την ευκαιρία να εξηγήσω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το πού βρισκόμαστε σήμερα και ποιες είναι οι προτεραιότητες της τρέχουσας συγκυρίας και θα ακούσουμε, βεβαίως, προβληματισμούς και προτάσεις των βουλευτών μας», είπε κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης ο κ. Παπανδρέου.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, σχετικά με το περιεχόμενο αρκετών νομοσχεδίων αλλά και τον τρόπο εφαρμογής τους, όπως για παράδειγμα για το σχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για αλλαγές στους όρους δόμησης στις περιοχές προστασίας, όπου υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Καταβάλλεται προσπάθεια «για τη βελτίωση διαφόρων τομέων, όπως και για τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, αλλά και της σχέσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με την κυβέρνηση, τα υπουργεία και με το κίνημα» δήλωσε σχετικά ο πρωθυπουργός।

.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: