Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Συνελήφθη Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ για εκβίασμό


Συνελήφθη χθες γυναίκα Αρχιφύλακας, που υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, με την κατηγορία της εκβίασης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, συνέλαβαν χθες το απόγευμα την Αρχιφύλακα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Καλαμάτας.

Η Αρχιφύλακας, συνελήφθη με τη διαδικασιά του αυτοφώρου, καθώς απαιτούσε εκβιαστικά και παρέλαβε από άλλον αστυνομικό, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να μεσολαβήσει στο γιό της και το σύζυγό της να αποσύρουν μήνυση, που είχαν υποβάλλει εναντίον του.

Η μήνυση αφορούσε στα αδικήματα της απειλής, εξύβρισης και παράβασης του νόμου περί όπλων, για τα οποία ο συγκεκριμένος αστυνομικός τελεί επίσης σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος της Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: