Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ανδρουλάκης: ακολουθήθηκαν “λανθασμένες αμερικανικές εισηγήσεις”.



Τους λόγους για τους οποίους δεν δέχεται να μπει στην κυβέρνηση, εξήγησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, αποκαλύπτοντας ότι του είχε γίνει σχετική πρόταση. “Αν δεν έχω γνώμη επί του σεναρίου, της σκηνοθεσίας και του κάστινγκ δε μπορώ να μετέχω στη κυβέρνηση”, είπε, μιλώντας στον RealFM.
Όσο για το γιατί βρίσκεται πλέον ‘μακριά’ από τον Γιώργο Παπανδρέου, η απάντηση ακούει στην υιοθέτηση της φράσης “λεφτά υπάρχουν” και το γεγονός ότι ακολουθήθηκαν ‘λανθασμένες αμερικανικές εισηγήσεις’.
Στις ‘συμβουλές’ του προς τον κ.Παπανδρέου πρόσθεσε ότι πρέπει να βελτιώσει το πρωθυπουργικό μάνατζμεντ, καθώς “δεν είναι καλός στο ‘day to day’ μάνατζμεντ”, όπως λέει, καλώντας τον να ορίσει οργανωτικό γραμματέα… Είναι δε ο δεύτερος βουλευτής μέσα σε 24 ώρες που χαρακτηρίζει λανθασμένη την πολιτική του μνημονίου. “Το σχέδιο της θεραπείας είναι λάθος. Εμείς δεν έχουμε κρίση λόγω αγορών. Το χρέος έχει μια δυναμική που είναι αδύνατη η πληρωμή του με αυτούς τους όρους”, είπε, τασσόμενος υπέρ της ήπιας αναδιαπραγμάτευσης του χρέους.

zoomnews.gr

papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια: