Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

«Προχωρώ με όσους θέλουν και μπορούν» διεμήνυσε ο Γ.Παπανδρέου

Εν όψει κρίσιμων αποφάσεων

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την ομιλία του  στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Αθήνα
«Το έχω ξαναπεί, θα προχωρήσω με όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα» τόνισε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα ότι στενεύουν τα περιθώρια για γκρίνιες, διαφοροποιήσεις και αντιπαραθέσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο, εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων και ανακοινώσεων των επομένων ημερών.

«Το έχω ξαναπεί, θα προχωρήσω με όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα, που είτε μέσα από την δουλειά τους καθημερινά, είτε από τον δημόσιο ρόλο τους, είτε από την κοινωνική τους προσφορά, είτε μέσα από την επιχείρησή τους, είτε μέσα από την κομματική τους ιδιότητα, κάνουν την αλλαγή πράξη. Και την κάνουν πράξη ενάντια σε μικρές ή μεγαλύτερες ολιγαρχίες. Ολιγαρχίες που φοβούνται και αντιστέκονται σε κάθε αλλαγή. Ολιγαρχίες με τα φέουδά τους, τα προνόμιά τους, το βόλεμά τους, τις αντιλήψεις τους», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στο συνέδριο του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη συζήτηση για το ελληνικό χρέος και τόνισε ότι η κυβέρνηση «δεν θέλει και δεν μπορεί να εμπλακεί σε μια δημόσια συζήτηση και απίστευτη σεναριολογία που αγγίζει πολλές φορές τα όρια της εγκληματικότητας και εντός αλλά και εκτός Ελλάδας», ενώ προσέθεσε ότι «διαχειριζόμαστε αυτό το μεγάλο εθνικό πρόβλημα και το κάνουμε όχι μόνο με τρόπο υπεύθυνο, με προσοχή αλλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να προστατευθούν τα συμφέροντα της Ελλάδας μέσα στις σημερινές παγκόσμιες συνθήκες».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: