Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κυβερνητική σύσκεψη για το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα υπό τον πρωθυπουργό

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης

O Γ.Παπανδρέου αναμένεται να λάβει απόφαση για το εάν θα ματαιωθούν ή αναβληθούν τα πλέι οφ
O Γ.Παπανδρέου αναμένεται να λάβει απόφαση για το εάν θα ματαιωθούν ή αναβληθούν τα πλέι οφ (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
Το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα συζητήθηκε σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου το μεσημέρι της Πέμπτης και αναμένεται εντός ολίγου να γίνουν ανακοινώσεις για τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει απόφαση για την ματαίωση ή την αναβολή των πλέι οφ, που αρχίζουν την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε ολόκληρο το πλέγμα των προβλημάτων στο χώρο, από τη βία και τη διαφθορά μέχρι τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα.

Στη σύκσεψη έλαβαν μέρος οι υπουργοί Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης και ο επιτελάρχης του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ.Πεταλωτή.

Εν τω μεταξύ, αυτήν την ώρα ξεκινά δεύτερη σύσκεψη για την Οικονομία, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που υποβάλλεται στην τρόικα.

Στη σύσκεψη για την οικονομία, συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη, του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: