Τρίτη 3 Μαΐου 2011

«Βόμβες» Μητσοτάκη για ΝΔ και στήριξη στην κυβέρνηση

newpost.gr
«Βόμβες» Μητσοτάκη για ΝΔ και στήριξη στην κυβέρνηση
Σαφή μηνύματα στην Κυβέρνηση αλλά και τη Νέα Δημοκρατία απέστειλε με δήλωσή του στο "Έθνος" ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ δεν κρύβει την ανησυχία του για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, κρούοντας έμμεσα τον κώδωνα του κινδύνου στην πολιτική ηγεσία της χώρας.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο κ. Μητσοτάκης ζητεί από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να στηρίξουν την κυβέρνηση, με στόχο την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση, σημειώνοντας πως οι εκλογές δεν αποτελούν λύση.

Απευθύνεται, μάλιστα, στον πρωθυπουργό, στον οποίο επισημαίνει και την ανάγκη να προχωρήσει αμέσως στη σύσταση υπουργείου Οικονομικών.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη στο «Εθνος»:

«Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να βοηθήσουν την κυβέρνηση αυτή, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες που εμφανίζει, προκειμένου να βγούμε από την κρίση. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντιπολίτευσης.

Οι εκλογές δεν αποτελούν λύση σε καμία περίπτωση. Οταν μιλώ για στήριξη δεν εννοώ τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων πάνω στη βάση μιας σωστής και αποτελεσματικής πολιτικής.

Στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της πολιτικής είναι αναγκαία η σύσταση αμέσως, τώρα, του υπουργείου Οικονομικών με επικεφαλής στελέχη, όπως είναι ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος ή ο κ. Γ. Φλωρίδης».




Πηγή: "Έθνος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: