Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Τζιτζιφιόγκο» αποκαλεί τον τσάρο ο Ρέππας

newpost.gr

«Τζιτζιφιόγκο» αποκαλεί τον τσάρο ο Ρέππας

Ευθεία βολή κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών εξαπέλυσε εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας.

Κατηγορηματικός και ιδιαίτερα εκνευρισμένος διέψευσε δημοσιεύματα στα οποία γίνεται λόγος για "κίτρινη κάρτα" της τρόικας στο υπουργείο του. Ο κ. Ρέππας, δεν δίστασε να μιλήσει για διαρροές κάποιου «τζιτζιφιόγκου» από το υπουργείο Οικονομικών, υπονοώντας λογικά τον κ. Παπακωσταντίνου, μιας και ο έμπειρος Αρκάς πολιτικός δεν έχει συνηθίσει να αντιπαρατίθεται με τα “λιμά” και χτυπάει- όταν το αποφασίζει- κατ ευθείαν στην καρδιά. Δηλαδή σε αυτόν που έχει το κύρος να πείσει μια μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα ότι η τρόικα διαπίστωσε καθυστερήσεις στο υπουργείο Μεταφορών.

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, ο κ. Ρέππας είπε ότι αντιθέτως, η τρόικα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο υπουργείο είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Μεταφορών, από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών μετείχε ο Ειδικός Γραμματέας ΔΕΚΟ Γιώργος Κυριακός, πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στο ΠΑΣΟΚ αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Δ. Ρέππας να αναφερόταν με το “τζιτζιφιόγκος” σε αυτόν (τον Γ. Κυριακό) και θεωρούν δεδομένο ότι η βολή στόχευε τον “τσάρο” με τον οποίο εξάλλου είχαν και κατά το παρελθόν συγκρουστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: