Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο Πρωθυπουργός αποφασίζει για το μέλλον των πλέι οφ

Εισήγηση Γερουλάνου - Νικητιάδη

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα αποφασίσει για τα πλέι οφ
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα αποφασίσει για τα πλέι οφ (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
Τη ματαίωση των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ αποφάσισαν να προτείνουν στον Γιώργο Παπανδρέου, οι Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Νικητιάδης και Πάνος Μπιτσαξής, μετά την έκτακτη σύσκεψη που είχαν την Τετάρτη με θέμα τα κρούσματα βίας στον τελικό του Κυπέλλου και το πώς ενδεχομένως θα επηρεάσει και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός καλείται να αποφασίσει τη ματαίωση ή την αναβολή (για 20 ημέρες) των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα είναι αυτός που θα έχει την τελευταία λέξη στο θέμα της ματαίωσης ή της αναβολής των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αφού πρώτα ενημερωθεί σχετικά από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με τη συμμετοχή του Παύλου Γερουλάνου, του υφυπουργού Πολιτισμού, Γιώργου Νικητιάδη και του γ.γ.Α. Πάνου Μπιτσαξή αποφασίστηκε η εισήγηση προς τον Πρωθυπουργό να είναι η ματαίωση των πλέι οφ.

Οι τρεις άνδρες ανέλυσαν όλα τα σενάρια και συζήτησαν διεξοδικά όλες τις παραμέτρους, τόσο στην περίπτωση αναβολής όσο και στην περίπτωση ματαίωσης της διαδικασίας των πλέι οφ.

Εξέτασαν επίσης τι πρόκειται να ισχύσει με την τελική κατάταξη των ομάδων, ενώ τους απασχόλησε και το κατά πόσο αυτή η απόφαση θα προκαλέσει νέα επεισόδια βίας.

ΓΓΑ: «Δεν έχει ληφθεί απόφαση αναβολής»

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντησης, η ΓΓΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση αναβολής των play offs του πρωταθλήματος της Super League. Αυτή την ώρα εξετάζονται όλες οι προτάσεις και τα μέτρα, που διαθέτει η Πολιτεία, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, χωρίς επεισόδια και σχετικές εισηγήσεις θα υποβληθούν στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: