Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Νέα πολιτικά ήθη και αγανάκτηση στον κυριακάτικο Τύπο...


Από το http://www.greekmme.gr/
@ΟΙ αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό με νέους συσχετισμούς σκιαγραφούνται στον Κυριακάτικο Τύπο με πολλά δημοσιεύματα για τους Αγανακτισμένους οπως θα δείτε και στο http://www.greekmme.gr/. Πιο αναλυτικά ελαφρύ προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και χαμηλά ποσοστά για τα δύο κόμματα εξουσίας καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse - RC, που δημοσιεύει ο "Τύπος της Κυριακής».Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει το 19,5% έναντι 19% του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ακολουθεί το Κ.Κ.Ε. με 9%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 5,5%, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, ενώ από 2% συγκεντρώνουν Δημοκρατική Αριστερά, Δημοκρατική Συμμαχία και Άρμα Πολιτών.
@Το 'Πρώτο Θέμα' αναφέρει ότι "Ενώ η τρόικα πιέζει για δεύτερο γύρο- Και οι Ελληνες τρέχουν τρομοκρατημένοι στα...
γκισέ των τραπεζών- Σας ξεγράφει ο κόσμος αν δεν τα βρείτε με δημοσκόπηση της Alco-70% είναι λάθος τα μέτρα της Κυβέρνησης-82% δεν αντέχουν άλλους φόρους.." Η 'Real News' υπενθυμίζει ότι "Κατώτερο των περιστάσεων το πολιτικό σύστημα- Στέλνουν τον κόσμο στις πλατείες- Η πλήρη αδυναμία συννενόησης των πολιτικών αρχηγών και η ομολογημένη αποτυχία της Κυβέρνησης πυροδοτούν την οργή και αγανάκτηση των πολιτών..."
@Το 'Αρθρο' επισημαίνει ότι "Προσχηματικές και τυπικές οι διαφορές Παπανδρέου και Σαμαρά- Ντε φάκτο συναίνεση- Δυνάμει αποδέκτες απο τον Πρωθυπουργό οι ενστάσεις της ΝΔ". Το 'Κυριακάτικο Βήμα' προσθέτει ότι "ΣΟΣ για λύση λίγο πριν απο τη Σύονδο Κορυφής- Θρίλερ...26 ημερών μετά το πόκερ των αρχηγών- Παρασκήνιο και για νέα συνάντηση Παπανδρέου και Σαμαρά- Υπερ των ιδιωτικοποιήσεων λένε σε δημοσκόπηση..."
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Κλειδί η έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος- οι 5 κινήσεις μετά το ναυάγιο- Στις πλατείες η Ελλάδα ονειρεύεται και στο βάθος δημοψήφισμα...." Η 'Καθημερινή' υπογραμμίζει με την σειρά της ότι "Αβεβαιότητα και ραγδαίες εξελίξεις- Στο τραπέζι δημοσψήφισμα και Κυβερνητικές συνεργασίες, Κλιμάκωση πίέσεων για συμφωνία των μεγάλων κομμάτων- Κλειδί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα..."
@Το 'Παρόν της Κυριακής' απο την πλευρά του εξηγεί στο κεντρικό του θέμα ότι "Δεν τόλμησε ο Παπανδρέου να συναινέσει στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου που μας βούλιαξε- Ομηρος της Τρόικας- Ο Σαμαράς δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς, δεν πέρασε η επιχείρηση τρόμου, Επιπέδου νηπιαγωγειου οι χειρισμοί του Πρωθυπουργού την τελευταία εβδομάδα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: