Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ ζητά ο δήμαρχος Λαγκαδά από τη ΓΕΝΟΠ...



Στην εισήγηση για ορισμό δικηγόρου προκειμένου να ασκήσει αγωγή κατά της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ και της ΔΕΗ ζητώντας ως αποζημίωση το ποσό του 1.000.000 ευρώ για τις βλάβες που υπέστησαν από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος επιχειρήσεις και ιδιώτες, προέβη ο...

δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση που απέστειλε ο κ. Αναστασιάδης τονίζει την "αγανάκτηση" και το "θυμό" που χαρακτηρίζει τους πολίτες εξαιτίας των πολύωρων διακοπών ηλεκτροδότησης που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Λαγκαδά εξαιτίας της πολυήμερης απεργίας των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ - Δ.Ε.Η.

"Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, έρχεται το γεγονός αυτό να προσθέσει άλλη μια δυσμενή συνθήκη στην δραστηριότητα των επαγγελματιών μας , οι οποίοι βλέπουν με απελπισία τα εμπορεύματά τους να αλλοιώνονται και να καταστρέφονται , να διακόπτεται η ροή της εργασίας τους και γενικά να υφίστανται μια ακόμη αναίτια οικονομική καταστροφή . Το ίδιο συμβαίνει και με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν απρόσμενες, συνέπεια των διακοπών του ηλεκτρισμού, βλάβες των κοινωφελών εγκαταστάσεων και οικονομική επιβάρυνση για την αποκατάστασή τους" τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

"Συνεπεία αυτής της κατάστασης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης αποφάσισε να εισηγηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τον ορισμό Δικηγόρου αποκλειστικά για την άσκηση αγωγής κατά της ΓΕΝΟΠ - Δ.Ε.Η. και της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ διεκδικώντας το ποσό του 1.000.000 € ως αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστησαν οι επαγγελματίες - επιχειρηματίες του Δήμου Λαγκαδά, αλλά και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις, στους οποίους και θα διανεμηθεί αναλογικά το ποσό που θα επιδικαστεί"...


Δεν υπάρχουν σχόλια: