Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία ο Κιλτίδης


newpost.gr
Αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία ο Κιλτίδης
«Χώρισαν» οι δρόμοι του βουλευτή Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη με τη Δημοκρατική Συμμαχία, καθώς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, τηλεφώνησε στην πρόεδρο του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη και της ανακοίνωσε την αποχώρησή του.


Το τελευταίο διάστημα ο κ. Κιλτίδης ασκούσε κριτική για την οργανωτική δομή του κόμματος της κ. Μπακογιάννη. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις έλεγε ότι διαφωνεί, καθώς θεωρούσε ότι στη στελέχωση του κόμματος υπήρξε «ανακύκλωση των ίδιων προσώπων».

Εξ αυτού ο βουλευτής Κιλκίς δεν συμμετείχε στην κρίσιμη χθεσινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΔΗ.ΣΥΜ. που συζητήθηκε η στάση που θα τηρούσε το κόμμα της κ. Μπακογιάννη στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Ο κ. Κιλτίδης είχε, άλλωστε, σπεύσει από το προηγούμενο βράδυ να ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ότι θα ψήφιζε «παρών».

Και παρά το γεγονός ότι την ίδια στάση τήρησαν και οι άλλοι συνάδελφοί του στη Βουλή που μετέχουν στη Δημοκρατική Συμμαχία, ο βουλευτής Κιλκίς μετά την ψηφοφορία έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Δημοκρατική Συμμαχία.

Εδώ και ημέρες υπήρχε έντονη φημοσλογία που ήθελε τον κ. Κιλτίδη να «φλερτάρει» με το ΛΑ.Ο.Σ και τον κ. Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: