Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Έσπασαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

newpost.gr

Έσπασαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πλήρωσαν το θυμό άγνωστων ατόμων που εισέβαλαν σήμερα το μεσημέρι και τα έσπασαν κυριολεκτικά όλα. Ευτυχώς δεν προκλήθηκαν και βιαιοπραγίες αν και μέσα στα γραφεία της Νομαρχιακής γινόταν εκείνη την ώρα συνεδρίαση!

Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν μια ομάδα 50 περίπου άγνωστων ατόμων ανέβηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής και προσπάθησε να μπει μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον συντονιστή κ. Μιχάλη Παπαδάκη προσπάθησαν να τους εμποδίσουν κι έμειναν πίσω από την πόρτα. Άρχισαν οι φραστικές αντεγκλήσεις, ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, των στελέχων κλπ αλλά το επεισόδιο φάνηκε να σταματά εκεί.

Την ώρα όμως που οι «εισβολείς» ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν διαπίστωσαν ότι ο διπλανός τοίχος ήταν γυψοσανίδα και ακολούθησε το γκρέμισμα! Με το που έριξαν τον τοίχο μπηκαν στην μεγάλη άιθουσα έριξαν τις φωτογραφίες, τα γραφεία, έσπασαν τον υπολογιστή- δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Ευτυχώς πάντως παρά την ένταση που υπηρξε δεν ήρθαν στα χέρια με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Έμειναν για λίγο και μετά απoχώρησαν.Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: