Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σύσκεψη στη ΝΔ για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και τον προϋπολογισμό του 2012

Συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προετοιμάζεται για μάχες εντός και εκτός Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προετοιμάζεται για μάχες εντός και εκτός Ελλάδας. (Φωτογραφία: ΑΠΕ )


Αθήνα
Οι τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, υπό το πρίσμα των σεναρίων περί μεγαλύτερου «κουρέματος» του χρέους και των πιέσεων εκ μέρους της τρόικας για λήψη ακόμη σκληρότερων μέτρων, καθώς και ο προϋπολογισμός του 2012 θα βρεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στη συνεδρίαση θα δοθεί έμφαση στη διαμόρφωση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2012 και τις, εν γένει, εξελίξεις στην οικονομία.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει πως το κόμμα του θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, τον οποίο στη ΝΔ χαρακτηρίζουν ως «ομολογία της κυβερνητικής αποτυχίας», ενώ θεωρεί πως σύντομα θα υπάρξει ριζική αναθεώρησή του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προετοιμάζεται για μάχες εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς θα έχει επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες κατά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις 16 και 17 του μηνός.

Πάντως, με εξαίρεση την Ανγκελα Μέρκελ και σειρά άλλων ηγετών που ταυτίζονται μαζί της, στη ΝΔ αναμένουν ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν κεντροδεξιές φωνές που θα αμφισβητήσουν τη «συνταγή» για την Ελλάδα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: